Poached veal liver in mint mustard sauce



Normally I like to quickly sear veal liver so that it is just cooked, still has soft texture inside. This time I tried poaching, easy enough and very good result, whole pieces firm but tender. 

Poached veal liver in mint mustard sauce

1. Bring a pot of water to boil, add liver, cover with lid and remove from heat. For a 2cm thick piece, takes 20 minutes.
2. Make a sauce of soy sauce, mustard, pepper and herb (mint), cut liver into strips and mix with sauce.

3 comments:

  1. Merhaba. Tarifiniz harika görünüyor kesinlikle deneyeceğim DANA CİĞERİ en çok sevdiğim bir sakatat ürünüdür asla hayır demem nerde ne kadar olsa yiyebilirim arkadaşlar ciger ürünleri aslında hayvan ürünleri arasında en önemli gıda maddesi ayrıca en dikkat edilmesi gereken bir ürün tabiki tazeliği herzaman önemli istanbulda olanlara sürekli alışveriş yaptığım yeri önerebilirim aynı zamanda en önemli sakatat üreticileri bu işletme sahipleri deneyimli tecrübeli personelleri mevcuttur ve harika insanlar malesef başka şubesi yokmuş şuan ürünleri günlük ve fiyat bakımından diğer satıcılara göre de gayet uygun mesaj sonuna link ekledim isteyenler o linkten ulaşabilir satıcıya siz bir dana ciğerini deneyin buranın da tadı lezzeti tazeliği bir görün hem toptan hem perakende satışlar ıvar.

    Toptan Dana Ciğeri Sakatat 

    ReplyDelete
    Replies
    1. hank you for your interest in this recipe, cheers to healthy eating.

      Delete
  2. thank you for your interest in this recipe, cheers to healthy eating.

    ReplyDelete